Jurassic Park Slot Review
[ 15-08-2020 ]

Jurassic Park Slot Review

Saya menikmati sebahagian besar mesin Virtual “243 cara untuk menang” mesin slot banyak. Saya mula-mula mengalami permainan jenis ini dengan “Thunderstruck II”, permainan yang saya tidak membuang masa untuk mengenali kerana saya benar-benar memuja permainan Thunderstruck pertama. Tindak lanjut seperti Immortal Romance, The Finer Reels of Life dan Playboy semuanya adalah permainan yang sangat baik walaupun saya rasa wajar untuk mengatakan bahawa mereka benar-benar tidak menambah banyak dari segi keaslian dan ciri baru. Dengan lesen besar seperti Jurassic Park walaupun saya mempunyai harapan yang tinggi bahawa Virtual Tech akan meluangkan masa untuk menghasilkan beberapa idea baru, dan kali ini saya dengan senang hati mengatakan bahawa saya tidak kecewa! Dapatkan maklumat lebih lanjut di Tony88 Malaysia Online Slots.

Jurassic Park akan dikecewakan seketika jika tidak menampilkan grafik dan suara yang hebat, dan saya tidak ragu-ragu bahawa Virtual Tech menyedari fakta ini dan menghabiskan banyak masa untuk memastikan elemen-elemen asas permainan ini betul. Kualiti grafik yang tinggi memang memerlukan komputer yang cukup berkuasa untuk memberikan slot ini pada kelajuan yang pantas, kebanyakan komputer moden semestinya baik-baik saja walaupun teman wanita saya yang berusia tiga tahun laptop agak sukar ketika saya bermain permainan ini.

Walaupun jelas, seperti persembahan sahaja tidak dapat menandingi permainan video yang hebat, mesin slot memerlukan lebih daripada tema manis untuk berjaya dan Jurassic Park tentu tidak kekurangan. Terdapat lima mod putaran percuma yang berasingan yang dinamai dinasour seperti T Rex, Velociraptor, dan Dilophosaurus. Mod bonus berfungsi sedikit berbeza dengan permainan 243 cara lain – bukannya membuka mod ciri berikutnya selepas setiap lima pusingan bonus, ciri rawak dipilih untuk anda ketika mula-mula memulakan permainan tetapi setelah anda memasuki pusingan bonus untuk kali ke-25 anda akhirnya dapat memilih kegemaran anda dari lima pilihan yang ada.

Permainan ini merangkumi salah satu mekanik slot faovurite sepanjang masa saya – liar yang disusun! tetapi terdapat kelainan selanjutnya dalam “T-Rex Alert Mode” yang membolehkan secara rawak dan menambah tujuh simbol liar tambahan pada setiap gulungan. Mod amaran tetap aktif selama enam putaran memberikan peluang yang lebih besar untuk menang dengan pelbagai cara pembayaran secara serentak.
Saya ingin melihat sedikit lagi keaslian dalam ciri – bonus T-Rex dan Triceratops mempunyai mod yang setanding di Playboy, dan Brachiosaurus sama seperti kelawar atau gagak dalam Immortal Romance atau Thunderstruck 2, tetapi sekurang-kurangnya baki dua mod bonus segar dan baru.

Bayaran untuk lima kemenangan semacam itu benar-benar rendah walaupun untuk permainan 243 cara, tetapi ini pasti merupakan hasil dari liar yang disusun, kerana Girls With Guns – Jungle Heat mempunyai meja pembayaran yang serupa dan juga dilengkapi dengan liar. Walaupun begitu, masih boleh mengecewakan menonton “Five of a Kind!” muncul di skrin sebelum menyedari bahawa anda hanya memenangi sekitar 10x saham anda.

Ini sebenarnya adalah masalah yang sangat kecil dan Jurassic Park tidak diragukan lagi adalah cara terbaik yang dihasilkan oleh Virtual Tech 243 permainan sejak sekian lama – saya hanya terkejut bahawa kita masih belum melihat banyak klon permainan ini!

Jangan lupa untuk mendaftar ahli baru di Tony88 Malaysia Online Slots.